“The key to succes is to fully understand how to apply your greatest talents and strengths in your daily life." – Marcus Buckingham
Mensen die focussen op hun talenten zijn 500% productiever en 600% meer bevlogen dan mensen die dat niet doen.

Mensen die hun talenten niet inzetten, maken ineffectief gebruik van de hersenen. Dit leidt tot matige prestaties, chronische vermoeidheid en uiteindelijk tot de gevreesde burn-out.

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost.
Start direct met het identificeren en inzetten van jouw unieke talenten, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.
Optimaal functioneren met jouw Talenten
1) Heb je het gevoel dat je meer voldoening en plezier uit je werk kunt halen en behaal je niet de prestaties die je zou willen behalen?

2) Belemmeren emoties, gedachten en gevoelens jouw functioneren en wil je optimaler en productiever functioneren?

3) Ervaar je stress, heb je soms weinig energie op je werk en merk je weinig effect van jouw strategieën om hiermee te dealen?
Hoe kom ik in mijn persoonlijke kracht, wat geeft mij energie en blijft mij energie geven? Waar ben ik echt goed in en wanneer ben ik het meest productief?

De antwoorden geven je inzicht in wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen en jouw potentieel volledig te ontplooien.

Deze training geeft jou op een unieke manier inzicht in jouw talenten en hoe je deze optimaal kunt inzetten in je werk en privéleven. Hiermee krijg je de grootste en belangrijkste waarde voor succes en geluk in handen.

“Every living thing enjoys that which it can do best. When you do that thing, you express who you are. You are living the fullest of who you are”

– Dante Alighieri
Het resultaat van deze training is dat je...

  • Inzicht hebt in jouw talenten, drijfveren, persoonlijkheid, stressoren en minder ontwikkelde punten.

  • Beschikt over de tools om een werkomgeving te creëren waarin jouw talenten effectief benut worden.

  • Collega's beter begrijpt en meer waardeert. Je weet hoe je het beste kunt samenwerken met collega's die aanvullende talenten bezitten.

  • In staat bent jouw werkervaring positief te beinvloeden onafhankelijk van externe omstandigheden.

  • Uitgebreide rapporten bezit met de belangrijkste informatie over jezelf. En heb je de tools en een persoonlijk actieplan om alle inzichten te integreren in je werk en leven.

  • Kunt terugkijken op drie inspirerende en life-changing dagen waarin je ongetwijfeld ook nieuwe vrienden, klanten en/of business partners hebt ontmoet.

Wij hebben inmiddels met honderden werknemers, managers, CEO's en ondernemers gewerkt en kijken er nu naar uit om jou te ontmoeten.
Doel van de Training
Persoonlijke ontwikkeling start bij zelfinzicht. Dit is in onze visie de katalysator voor elementen als zelfsturing, zelfdiscipline, zelfgenererend leervermogen, zelfvertrouwen en zelfexpressie.

Het doel van deze training is dat je inzicht krijgt in jouw talenten en deze optimaal leert inzetten in je werk. Dit zorgt ervoor dat je beter presteert, je sneller ontwikkelt en meer voldoening en plezier ervaart.

Tijdens de drie trainingsdagen besteden we aandacht aan deze twee hoofdthema's:
Data: start elke maand op een maandag of donderdag (zie trainingsdata in het inschrijfformulier)

Duur: de training duurt 2,5 dag

Tijd: 2 dagen van 10:00 - 16:30 uur en 1 dag van 13:00 - 16:00 uur

Voor wie: Werknemers, ondernemers en leidinggevenden met HBO+ werk- en denkniveau

Locaties: Je kunt kiezen uit de trainingslocaties in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven

Kosten: early bird € 965,- ex btw (vanaf 1 april 2021 € 1115,- ex btw)

Groepsgrootte: Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers

Informatie:
Optimaal functioneren met jouw talenten
De training "Optimaal Functioneren met Jouw Talenten" geeft jou inzicht in jouw talenten en hoe je deze optimaal kunt inzetten in jouw werk, voor meer werkgeluk en betere prestaties.
€ 965.00
Bespaar: € 150,-
Let op! Deze aanbieding heeft een tijdslimiet
09
DAGEN
15
UREN
49
MINUTEN
33
SECONDEN
The key to achieving success is not trying to be someone else, striving to be as good as another team member at what he or she does best. Instead, each team member must discover his or her own exceptional abilities, recognize his or her weaknesses and potential vulnerabilities, and understand how someone else’s abilities complement his or her own.
Meer informatie over de training
Optimaal Functioneren met Jouw Talenten?
Werkwijze
Onze werkwijze is...

1. Wetenschappelijk:
Deze training berust op meer dan 40 jaar onderzoek en de assessments zijn wetenschappelijk gevalideerd.

2. Praktisch:
Leer unieke praktische skills die je direct kunt inzetten.

3. Actie georiënteerd:
Je leert pas echt door het te ervaren en toe te passen.
Intake:
Voorafgaand aan de training vindt er een intake plaats, waarin je jouw persoonlijke leerdoelen aangeeft.

Je vult een online talentenscan in en doet onze unieke fysieke talenten- en drijfverentest. Je ontvangt van de resultaten een helder rapport.

Gesteund door je persoonlijke leercoach vertaal je de inzichten en resultaten uit de assessments naar persoonlijke actiepunten.


Maatwerk en praktisch:
We richten ons op jou en jouw situatie en omgeving. Je krijgt concrete handvatten die je tussen de trainingsdagen door direct kunt toepassen in je werk en leven.

We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen.

Doordat we in een groep werken met gelijkgestemde en leergierige mensen, zul je zien dat je snel leerervaringen op doet.
Unieke Talententest
Door de lichaam en brein connectie kunnen we via het lichaam jouw talenten achterhalen. Er is namelijk niet een systeem voor je denken en een systeem voor je bewegen. Lichaam en brein zijn niet te scheiden.

Om jouw talenten, drijfveren en voorkeuren te achterhalen doen we een aantal eenvoudige fysieke motorische testjes. Iedereen kan deze testjes gemakkelijk uitvoeren. De uitkomsten bepalen vervolgens niet hoe goed je bent, maar je voorkeur. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en deze bepalen vervolgens jouw unieke talenten en persoonlijkheid. Omdat het lichaam nooit liegt is de test 100% betrouwbaar.

Deze unieke test zetten wij ook in de topsport in. Dit deden wij o.a. bij Wereldkampioenen, SC Heerenveen, de (jeugd)bondscoaches van de KNVB en bij topcoaches als Louis van Gaal, Frank de Boer en Foppe de Haan.
65.000
Assessments
afgenomen
9,2
Beoordeling cijfer
trainingen
10
Jaar ervaring
Door wie?
Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow - de optimale ervaring - aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en schreef vervolgens het boek "Jouw Talent". Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse werknemers, (top)sporters, CEO's, teams, ondernemers en coaches die actief zijn bij de amateurs, nationale teams en in de Champions League.
Deze training wordt gegeven door Next Talent in de persoon van Martijn Leonard. Next Talent is expert op het gebied van ontdekken van persoonlijke talenten en vanuit hier te trainen en coachen naar optimaal functioneren. We hebben CEO’s, coaches, ondernemers, Wereldkampioenen en vele anderen getraind.
"Iedereen MOET dit weten over zichzelf. Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Na het doen van de eenvoudige coördinatie testjes tijdens de training, gaf mijn lichaam aan wie ik werkelijk ben.”
– 
Jacqueline satoer - Docent basisschool. 

"Ik zie Martijn als de ultieme talent- en flow expert. Door Martijns jarenlange studie, zijn objectieve blik en zijn heldere uitleg is hij één van de fijnste klankborden in mijn leven. Dankzij Martijn ken ik nu mijn unieke talenten en persoonlijkheid en begrijp ik hoe ik die consistent kan inzetten. Dankzij dit inzicht voel ik mij vele malen gelukkiger en productiever. Ik verwacht dat zelfkennis en flow de komende decennia topprioriteit krijgen in de opleiding van onze nieuwe generaties. Ieder persoon die optimaal functioneren en zelfontplooiing nastreeft móet dit weten.”
– 
Alexander Keehnen –  Werkte o.a. als consultant bij Accenture en ING. 

"Er viel veel op zijn plaats en ik realiseerde mij wat mij werkelijk gemakkelijk afgaat en wat geforceerd is voor mij. Het verschil in mijn werkelijke talenten en wat mensen van mij verwachten werd dankzij deze training ineens zeer duidelijk. Voor mij was deze training een life-changing ervaring.”
– 
Stefan Luykx – Docent MBO Rijnland 

Testimonials
"Door het zelfinzicht wat ik gekregen heb uit deze training, ben ik mij ineens zeer bewust geworden waar al die strubbelingen in het verleden van mijn werk vandaan zijn gekomen. Een dikke 10 voor deze training”
– 
Robert van der Zwan – Manager 

"Deze training is zo diep en natuurlijk dat het mijn kennis en inzichten heeft vermenigvuldigd. De relaties tussen fysiek, neurologisch, psychologisch, mechanisch, etc zijn verbazingwekkend. Kortom, het is een prachtige openbaring die mij in staat stelt om alle inzichten te integreren in mijn werk en leven. ”
– 
Nanette de Vries - Ondernemer 

Enkele opdrachtgevers
There is nothing wrong with being aware of our weaknesses and managing them, but our greatest opportunity for success lies in building on our natural talents.
Verhoog Duurzame Inzetbaarheid
Jouw talenten krijg je deels mee bij je geboorte en wordt in de loop der tijd gecreëerd door neurale verbindingen in je hersenen. Hoewel je op elke moment nieuwe vaardigheden kunt leren, zal jouw basis configuratie van hersenverbindingen na je 16e niet meer veranderen. Deze verbindingen zorgen voor onbewuste voorkeuren van gedrag.

Het bewustzijn over jouw talenten geeft jou onmisbare inzichten over jouw cognitieve en emotionele voorkeuren die leiden naar werkgeluk en optimale prestaties.
Meer Zelfsturing
Tijdens deze training leer je de tools en vaardigheden om je talenten en nieuwe inzichten direct te integreren in jouw werk.

Je leert om je talenten optimaal in te zetten voor jouw functie, wat jouw bevlogenheid en productiviteit zal bevorderen. Je neemt op proactieve wijze de regie van jouw baan in handen in relatie tot de organisatiedoelen. Zowel jij als de organisatie doen hier hun voordeel mee. Een win-win situatie!
"When a person discover his or her greatest talents, that individual will find his or her greatest opportunities for strength and success."

Prof. Mihalyi Csikszentmihalyi
Bespaar: € 150,-
Let op! Deze aanbieding heeft
een
tijdslimiet

09
DAGEN
15
UREN
49
MINUTEN
29
SECONDEN
Optimaal functioneren met jouw Talenten
De training "Optimaal Functioneren met Jouw Talenten" geeft jou inzicht in jouw talenten en hoe je deze optimaal kunt inzetten in jouw werk, voor meer werkgeluk en betere prestaties.
€ 965.00
Ben je nog niet helemaal zeker of je deze training wilt volgen?
Heb jij nu alles wat nodig is om:

- Optimaal te functioneren
- Voldoening uit je werk te halen
- Inzicht in jouw talenten te krijgen
- De prestaties te behalen die je wilt
- Met stress om te gaan
- Om te gaan met negatieve emoties, gedachten en gevoelens
- Productief te functioneren
- Voldoende energie uit je werk te halen
- Te werken vanuit je hart? 
Heb je vragen?
Mail info(at)nexttalent.nl of
bezoek Next Talent
All rights reserved
Copyright 2021
Next Talent
Bedankt voor je tijd.
Geniet van je dag.
Let’s start now to identify and maximize your talents and strengths.